En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Bambus Rullegardiner

Vi har i 50 år handlet med klassiske bambus rullegardiner. De er perfekte til solafskærmning i f.eks. udestuer, terrasser, sommerhuse eller balkoner. Vores bambus rullegardiner er nemme at sætte op og afmontere. Skruer og monteringselementer medfølger.
Vore bambus rullegardiner er delvist transparente i et naturligt look og giver et dejligt afdæmpet lysindfald. På varme sommerdage kan bambus gardinerne hjælpe med at afskærme for varmen og få din stue kølet ned til en behagelig temperatur. 
Med tiden vil de fleste bambus rullegardiner få et flot patina. De vil blive en smule mørkere, da solen mørkner materialet.
Stofgardiner kan være vanskelige at holde rene. Bambus rullegardiner er nemmere at rengøre, da de kun kræver en aftørring med våd klud eller en hurtig støvsugning efter behov. 
Med 10 cm variation i breden kan du få dem til at passe både til døre og vinduer. Højden er 160 cm. med et klassisk fold.
Vi sørger for at levere dit nye bambus rullegardin inden for 2-3 dage og med 14 dages fuld returret, såfremt det ikke er taget ud af emballage. 
Obs.: Vores Bambus Rullegardiner er af håndlavet og af naturmaterialer. Derfor kan der forekomme små udsving i mål og farvenuancer. 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.