En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Kludetæpper

Vores kludetæppe er dansk designet i nordiske farver.
De leveres i mange forskellige størrelser, og fås både i mixet og ensartede farver. Farverne er specielt udvalgt, så de passer til simple og stilrene indretninger. Vores mixede farver er specialt udvalt efter lyset i de forskellige rum. De bringer en afbalenceret farve til lyse rum, som f.eks. i et sommerhus, en udestue, eller et ekstra værelse.
Vi har kludetæpper har mange forskellige længder, fra 60×90 cm. til 140×200 cm. så de passer til et badeværelse, i en lang gang eller under et sofabord. Disse tæpper kommer også i flere dimensioner og og er sat sammen kombinationsfarver.

Kludetæpperne er gode på køkkengulv, flisegulv eller trægulv, da de har en god tyngde, og ikke glider nemt. Da de er lette at vaske er de perfekte til at ligge steder hvor der bliver beskidt, som i et teresse, køkken eller i en entre. Er de let beskidte da giver du dem en hurtig bankning udendørs.
Du får et kludetæppe i højeste kvalitet, lavet af 100% bomuld. Kludetæppet er lavet af et bæredygtigt rest materiale, lavet af stofrester fra tekstilindustrien i indien. Farven er vasket ud, derved kan du let putte dem i vaskemaskinen ved 30 grader.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.