En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Bambus Rullegardin 100 x 160 cm.

DKK 268.00

Engros Kunde? Log ind eller Opret konto

Klassisk bambus rullegardin som er let at hænge op. Gardinet er 100x160cm som er et meget klassisk vinduesmål. Alt hvad du har brug for til at hænge gardinet op, medfølger i pakken. I pakken har du L-kroge der nemt kan skrues i karmen med håndkraft samt metal mekanik til snoretrækket og tilhørende skruer.

(4 kundeanmeldelser)
Produkt Størrelse (cm):
 • Længde: 160 × Bredde: 100
1-3 dages levering
Fri fragt ved DKK 500
Fuld returret
Køb sikkert hos os
1000-vis af kunder
4,7 af 5 på Trustpilot
Beskrivelse

Klassiske bambus rullegardiner

De traditionelle bambus rullegardiner er et rigtig godt valg til at undgå den stærke sol ind ad vinduerne og stadig få glæde af dagens lys. Gardinerne er til dels transparente som giver et dejligt, afdæmpet lysindfald, så solen og dagen kan anes igennem. Når bambus gardinerne er transparente betyder det, at kan man indefra se ud, mens man udefra ikke kan se ind i dagtimerne. Bambus rullegardiner er et rigtig godt alternativ til blandt andet persienner, der oftest giver et tungere udtryk. I bambus gardinerne er selve bambussen i tynde pinde, så at udtrykket er let. Bambus er et bæredygtigt naturmateriale der med tiden vil gyldne lidt, da solens stråler gør, at materialet mørknes en smule. Gardinerne kan med fordel hænges udendørs der hvor man ønsker at kunne få skygge, eller blot ønsker at afskærme privatlivet for naboen. Med den lette metode til at hænge gardinet op og ned, er dette en løsning mange tyr til, da man nemt kan tage gardinet ind i skuret i vinterhalvåret.

Kurvemageren har handlet med bambus rullegardiner i over 50 år. Gardinerne har altid været og er stadig meget populære i de danske hjem. I 50 år har vi gjort en kæmpe indsats for at finde de perfekte bambusgardiner at forhandle. Det har været en rejse som betyder at vi nu kan tilbyde det bedste af det bedste. Vi sikrer, at gardinerne er produceret med omtanke for miljøet og for vores fremragende samarbejdspartnere der producerer gardinerne.

Yderligere information
Vægt 1.1 kg
Størrelse 160 × 100cm
Anmeldelser 4
 1. Mia Hansen

  Tusind tak for god service og ekstrem hurtig levering! Over al forventning. Gardinet giver et utroligt godt lys på vores badeværelse.

  • Kurvemageren

   Hej Mia
   Tusind tak for de fine ord. Dejligt at du kan lide gardinet.
   Kh
   Kurvemageren

 2. Jonas

  Super produkt og hurtig levering. Gardinet var nemt at hænge op.

 3. Anne-louise

  Købte dette som prøve, og der er hermed købt flere til sommerhuset:-) Kan varmt anbefale.

 4. Cigdem

  De er modtaget idag, og de er virkelig flotte! Dejligt at solen skinner så man virkelig kan prøve dem af – og de skærmer så fint men lukker stadig lys ind. KÆMPE plus og en stor fornøjelse at handle her, hvor varerne kommer hurtigt og kvaliteten er top!

Tilføj en anmeldelse af varen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fragt og levering
Vi sender din pakke med GLS, og leverer efter dit valg på hjemmeadresse eller pakkeshop. Du modtager besked fra os når pakken er afsendt, og GLS holder dig opdateret herfra. Det er muligt at give GLS besked om, at de må sætte pakken et bestemt sted såfremt ingen træffes på hjemmeadresse.
Retur
Du vælger selv, hvem du vil benytte til returnering af ordre. Ved returnering sendes pakken til Krobækvej 8, 2670 Greve. Pakken kan også indleveres personligt. Vedlæg seddel med ordre nr., og vi refunderer ordren så snart vi har modtaget pakken.
Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort MobilePay VISA Mastercard Maestro VISA Electron American Express

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
 • Ingen varer i kurven.