En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Fisketaske m. Læderhank

DKK 480.00

Engros Kunde? Log ind eller Opret konto

Stærk picnic taske med en holdbar læderrem. Tasken er flettet i stærkt materiale, som kan tåle at blive brugt udenfor. Tasken har masser af plads til alt det essentielle til en picnictur. Hul i låg til flaske

(2 kundeanmeldelser)
  
1-3 dages levering
Fri fragt ved DKK 500
Fuld returret
Køb sikkert hos os
1000-vis af kunder
4,7 af 5 på Trustpilot
Beskrivelse

Stærke kurve i et bæredygtigt materiale

Denne kurv er flettet af Rattan, som er et bæredygtigt materiale fra Asien. Det er et meget solidt og vejrbestandigt materiale. I gamle dage kaldte man det spanskrør.
Indendørs rattan kurve behøver ingen vedligeholdelse.
Rengøring: Kurven kan bruses igennem og derefter med en blød børste gives vaselineolie. Det vedligeholder kurven og fremmer farven.
Ved udendørs brug, er det godt at give dem en udendørs olie et par gange om året. Så holder de længere. Kurven har bedst af at blive løftet lidt op fra underlaget, så den ikke står direkte på jorden.

Anmeldelser 2
  1. Lone Lassen

    Købte den som svampekurv, og den er så fin og anvendelig til netop det. Hullet i låget er lige til at stikke svampe igennem, det er et MUST til svampepluk 🤗

  2. Filippa

    Det var et hit som gave til mormor, hun genkendte flettet fra gamle dage 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fragt og levering
Vi sender din pakke med GLS, og leverer efter dit valg på hjemmeadresse eller pakkeshop. Du modtager besked fra os når pakken er afsendt, og GLS holder dig opdateret herfra. Det er muligt at give GLS besked om, at de må sætte pakken et bestemt sted såfremt ingen træffes på hjemmeadresse.
Retur
Du vælger selv, hvem du vil benytte til returnering af ordre. Ved returnering sendes pakken til Krobækvej 8, 2670 Greve. Pakken kan også indleveres personligt. Vedlæg seddel med ordre nr., og vi refunderer ordren så snart vi har modtaget pakken.
Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort MobilePay VISA Mastercard Maestro VISA Electron American Express
Varenummer (SKU): 201123 Kategorier: , , , Tags: , ,

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
  • Ingen varer i kurven.