En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Flot og stærk rattan kurv

DKK 384.00

Engros Kunde? Log ind eller Opret konto

En holdbar og rummelig kurv, som er god til mange ting. Brug den som picnic-kurv, til blomster pluk, opbevaring af strikketøj, til indkøb osv. Kurven er med høj hank, som gør at den er nem at pakke i. Kurven er flettet af massiv rattan, som er meget holdbart naturmateriale fra Asien.

(2 kundeanmeldelser)
Produkt Størrelse (cm):
  • Længde: 50 × Bredde: 35 × Højde: 25
  
1-3 dages levering
Fri fragt ved DKK 500
Fuld returret
Køb sikkert hos os
1000-vis af kunder
4,7 af 5 på Trustpilot
Beskrivelse

Stærke kurve i et bæredygtigt materiale

Denne kurv er flettet af Rattan, som er et bæredygtigt materiale fra Asien. Det er et meget solidt og vejrbestandigt materiale. I gamle dage kaldte man det spanskrør.
Indendørs rattan kurve behøver ingen vedligeholdelse.
Rengøring: Kurven kan bruses igennem og derefter med en blød børste gives vaselineolie. Det vedligeholder kurven og fremmer farven.
Ved udendørs brug, er det godt at give dem en udendørs olie et par gange om året. Så holder de længere. Kurven har bedst af at blive løftet lidt op fra underlaget, så den ikke står direkte på jorden.

Yderligere information
Vægt 1.8 kg
Størrelse 50 × 35 × 25 × 25cm
Anmeldelser 2
  1. Ellen

    Hermed købt til hundens legetøj 🤗

  2. Tanja

    Årets pakkekalender var et hit i denne her. Meget sød kurv og super rummelig.

Tilføj en anmeldelse af varen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fragt og levering
Vi sender din pakke med GLS, og leverer efter dit valg på hjemmeadresse eller pakkeshop. Du modtager besked fra os når pakken er afsendt, og GLS holder dig opdateret herfra. Det er muligt at give GLS besked om, at de må sætte pakken et bestemt sted såfremt ingen træffes på hjemmeadresse.
Retur
Du vælger selv, hvem du vil benytte til returnering af ordre. Ved returnering sendes pakken til Krobækvej 8, 2670 Greve. Pakken kan også indleveres personligt. Vedlæg seddel med ordre nr., og vi refunderer ordren så snart vi har modtaget pakken.
Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort MobilePay VISA Mastercard Maestro VISA Electron American Express

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
  • Ingen varer i kurven.