En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Grå Firkantet Plantekurv – sæt á 2 størrelser

DKK 288.00 DKK 238.00

Engros Kunde? Log ind eller Opret konto

Plantekurv i firkantet form til mindre og mellemstore planter. Kurven er flettet af rattan, som er et superstærkt og bæredygtigt naturmateriale. Kurven er foret med klar plastik så den er lige til at plante i. Med de to håndtag og det naturlige look, bærer kurven så fint de blomstrende planter i haven og stueplanterne inden døre.

(2 kundeanmeldelser)
Dette er et sæt af 2 størrelser (cm):
  • S - Bredde: 25 × Højde: 18
  • L - Bredde: 32 × Højde: 26
Køb de forskellige størrelser individuelt her →
  
1-3 dages levering
Fri fragt ved DKK 500
Fuld returret
Køb sikkert hos os
1000-vis af kunder
4,7 af 5 på Trustpilot
Beskrivelse

Stærke kurve i et bæredygtigt materiale

Plantekurve i flet er et rigtig godt alternativ til lerkrukker, da de ikke bliver lige så kolde som krukker. I en flettet plantekurv kan sommerplanterne lettere holde på varmen ved rødderne om vinteren, da rattan ikke suger kulde til sig som lerkrukker gør. Ved udendørs brug anbefaler vi, at man inden plantningen laver et par huller i bunden af plastikken. På den måde undgår man, at planterne får for meget vand.

Denne kurv er flettet af Rattan, som er et bæredygtigt materiale fra Asien. Det er et meget solidt og vejrbestandigt materiale. I gamle dage kaldte man det spanskrør.
Indendørs rattan kurve behøver ingen vedligeholdelse.

Rengøring: Kurven kan bruses igennem og derefter med en blød børste gives vaselineolie. Det vedligeholder kurven og fremmer farven.
Ved udendørs brug, er det godt at give dem en udendørs olie et par gange om året. Så holder de længere. Kurven har bedst af at blive løftet lidt op fra underlaget, så den ikke står direkte på jorden.

Anmeldelser 2
  1. Fie-mia

    God kvalitet, stærk og med plastik der holder på vandet

  2. Marie

    FLot kurv, har den mindste med krydderurter til altanen, den er super pæn.

Tilføj en anmeldelse af varen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fragt og levering
Vi sender din pakke med GLS, og leverer efter dit valg på hjemmeadresse eller pakkeshop. Du modtager besked fra os når pakken er afsendt, og GLS holder dig opdateret herfra. Det er muligt at give GLS besked om, at de må sætte pakken et bestemt sted såfremt ingen træffes på hjemmeadresse.
Retur
Du vælger selv, hvem du vil benytte til returnering af ordre. Ved returnering sendes pakken til Krobækvej 8, 2670 Greve. Pakken kan også indleveres personligt. Vedlæg seddel med ordre nr., og vi refunderer ordren så snart vi har modtaget pakken.
Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort MobilePay VISA Mastercard Maestro VISA Electron American Express
Updating…
  • Ingen varer i kurven.