fbpx

Holdbar kurv i Irsk flet – Lys Rattan

DKK 458.00 inkl. moms

Holdbar kurv, flettet af Rattan – også kendt som spanskrør. Det er et af de stærkeste naturmaterialer man kan lave kurve af, og samtidig er det et bæredygtigt materiale. I Indonesien vokser planterne i overalt, og bliver hugget ned som ukrudt, men vi har fundet et super alternativ. Vi har i samarbejde med vores dygtige indonesiske producent kommet frem til en lang række af flotte designs, og lige netop dette irske design har Marie selv lært dem at flette.

Kurven har en fin størrelse til opbevaring af diverse interiør ting; puder, tæpper, håndklæder, legetøj osv. Om du vil bruge den indendørs eller udendørs er op til dig, for den holder til alt slags vejr året rundt. Med den allerede grå farve, vil misfarvning fra vejret ikke spille en stor rolle for fremtidigt udseende.
45 x 60 – Højde 40 cm.

Betal med.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2000638 Kategorier: , , Tags: ,
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Denne kurv er flettet af Rattan, som er et bæredygtigt materiale fra Asien. Det er et meget solidt og vejrbestandigt materiale. I gamle dage kaldte man det spanskrør.

Indendørs rattan kurve behøver ingen vedligeholdelse.
Rengøring: Kurven kan bruses igennem og derefter med en blød børste gives vaselineolie. Det vedligeholder kurven og fremmer farven.

Ved udendørs brug, er det godt at give dem en udendørs olie et par gange om året. Så holder de længere. Kurven har bedst af at blive løftet lidt op fra underlaget, så den ikke står direkte på jorden.

Yderligere information

Vægt 1 kg
×
×

Kurv