En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Kurv i Fransk Stil

DKK 368.00 DKK 298.00

Engros Kunde? Log ind eller Opret konto

Flot og holdbar opbevaringskurv i luftigt fransk flet. Materialet er stærkt, og hankene gør det let at flytte rundt på den. Ideel til tæpper, håndklæder, sko eller andet opbevaring

(3 kundeanmeldelser)

Vil du have besked når varen igen er på lager?

4 kunder er på venteliste
Beskrivelse

Stærke kurve i et bæredygtigt materiale

Denne kurv er flettet af Rattan, som er et bæredygtigt materiale fra Asien. Det er et meget solidt og vejrbestandigt materiale. I gamle dage kaldte man det spanskrør.
Indendørs rattan kurve behøver ingen vedligeholdelse.
Rengøring: Kurven kan bruses igennem og derefter med en blød børste gives vaselineolie. Det vedligeholder kurven og fremmer farven.
Ved udendørs brug, er det godt at give dem en udendørs olie et par gange om året. Så holder de længere. Kurven har bedst af at blive løftet lidt op fra underlaget, så den ikke står direkte på jorden.

Yderligere information
Vægt2 kg
Størrelse35 × 35cm
Anmeldelser 3
  1. Anne-marie

    har købt denne kurv til opbevaring af tæpper i stuen, den er super flot i flet og kom kun 2 dage efter bestilling 🙂 Så bliver man positivt overrasket.

  2. Anna

    Super flot

  3. Kia

    Super flot

Tilføj en anmeldelse af varen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fragt og levering
Vi sender din pakke med GLS, og leverer efter dit valg på hjemmeadresse eller pakkeshop.Du modtager besked fra os når pakken er afsendt, og GLS holder dig opdateret herfra. Det er muligt at give GLS besked om, at de må sætte pakken et bestemt sted såfremt ingen træffes på hjemmeadresse.
Retur
Du vælger selv, hvem du vil benytte til returnering af ordre. Ved returnering sendes pakken til Krobækvej 8, 2670 Greve. Pakken kan også indleveres personligt. Vedlæg seddel med ordre nr., og vi refunderer ordren så snart vi har modtaget pakken.
Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort MobilePay VISA Mastercard Maestro VISA Electron American Express
Updating…
  • Ingen varer i kurven.