En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Liggestol m. Skammel i Rattan

DKK 2,231.00

Engros Kunde? Log ind eller Opret konto

Lænestol i Nordisk design med naturligt formede armlæn samt justerbar ryg og støtte til benene. Kan klappes sammen når du ikke bruger den. Forstærket i ryg og sæde

Forudbestil nu. Afsendes fra d. 2021-07-06
  
1-3 dages levering
Fri fragt ved DKK 500
Fuld returret
Køb sikkert hos os
1000-vis af kunder
4,7 af 5 på Trustpilot
Beskrivelse

Dansk design fra 50’erne

Vores kurvemøbler er designet af Knud Skinbjerg fortrinsvis i 50’erne. Vi har genoptaget produktionen i et hyggeligt værksted i Indonesien, som minder meget om vores værksted i 50’erne. Møblerne er fremstillet af det bæredygtige og holdbare materiale Rattan. Det er lette, men samtidig solide møbler. De kan anvendes både inden- og udenfor under halvtag.

Anmeldelser 0

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Vær den første til at anmelde “Liggestol m. Skammel i Rattan”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fragt og levering
Vi sender din pakke med GLS, og leverer efter dit valg på hjemmeadresse eller pakkeshop.Du modtager besked fra os når pakken er afsendt, og GLS holder dig opdateret herfra. Det er muligt at give GLS besked om, at de må sætte pakken et bestemt sted såfremt ingen træffes på hjemmeadresse.
Retur
Du vælger selv, hvem du vil benytte til returnering af ordre. Ved returnering sendes pakken til Krobækvej 8, 2670 Greve. Pakken kan også indleveres personligt. Vedlæg seddel med ordre nr., og vi refunderer ordren så snart vi har modtaget pakken.
Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort MobilePay VISA Mastercard Maestro VISA Electron American Express
Updating…
  • Ingen varer i kurven.