En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Rattan Sofa Natur

DKK 2,656.00

Engros Kunde? Log ind eller Opret konto

Flot og komfortabel Sofa i Nordisk design med forstærket sæde og ryg. Naturligt rundede armlæn med traditionelle viklinger af Rattan. Passer til 2 personer

Produkt Størrelse (cm):
 • Længde: 116 × Højde: 42
  
1-3 dages levering
Fri fragt ved DKK 500
Fuld returret
Køb sikkert hos os
1000-vis af kunder
4,7 af 5 på Trustpilot
Beskrivelse

Dansk design fra 50’erne

Vores kurvemøbler er designet af Knud Skinbjerg fortrinsvis i 50’erne. Vi har genoptaget produktionen i et hyggeligt værksted i Indonesien, som minder meget om vores værksted i 50’erne. Møblerne er fremstillet af det bæredygtige og holdbare materiale Rattan. Det er lette, men samtidig solide møbler. De kan anvendes både inden- og udenfor under halvtag.

Yderligere information
Vægt5.5 kg
Størrelse116 × 42 × 42cm
Anmeldelser 3
 1. Luna

  Har købt den til min udestue, og den passer så godt ind. Tror også jeg må købe en stol til, og måske en lille børnestol og sofa til børnene. 🙂 Rigtig god kvalitet og i noget flet man kender fra barndommen.

 2. Laura

  Dejligt med gratis fragt og hurtig levering med en vare på denne størrelse. Flot sofa!

 3. Louise

  Dejligt med gratis fragt og hurtig levering med en vare på denne størrelse. Flot sofa!

Tilføj en anmeldelse af varen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fragt og levering
Vi sender din pakke med GLS, og leverer efter dit valg på hjemmeadresse eller pakkeshop.Du modtager besked fra os når pakken er afsendt, og GLS holder dig opdateret herfra. Det er muligt at give GLS besked om, at de må sætte pakken et bestemt sted såfremt ingen træffes på hjemmeadresse.
Retur
Du vælger selv, hvem du vil benytte til returnering af ordre. Ved returnering sendes pakken til Krobækvej 8, 2670 Greve. Pakken kan også indleveres personligt. Vedlæg seddel med ordre nr., og vi refunderer ordren så snart vi har modtaget pakken.
Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort MobilePay VISA Mastercard Maestro VISA Electron American Express
Updating…
 • Ingen varer i kurven.