En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Rektangulær Opbevaringskurv i Grå Rattan – sæt á 3 størrelser

DKK 854.00 DKK 718.00

Engros Kunde? Log ind eller Opret konto

Brugbar og holdbar opbevaringskurv, ideel til hylder og opbevaring i eller oven på skabe. Kurven kan let klare sko, tæpper, håndklæder, bøger eller andet man har brug for at opbevare. Kurven har håndtag i begge sider, så den let kan bæres og trækkes ud. Kurven er flettet af naturmaterialet rattan, som er et superstærkt og bæredygtigt naturmateriale. Med det smukke fletværk og den neutrale farve, er opbevaringen i hjemmet pludselig blevet en flot del af indretningen.

(1 kundeanmeldelse)
Dette er et sæt af 3 størrelser (cm):
  • M - Længde: 50 × Bredde: 40 × Højde: 20
  • L - Længde: 56 × Bredde: 50 × Højde: 24
  • S - Længde: 43 × Bredde: 33 × Højde: 17
Køb de forskellige størrelser individuelt her →
  
1-3 dages levering
Fri fragt ved DKK 500
Fuld returret
Køb sikkert hos os
1000-vis af kunder
4,7 af 5 på Trustpilot
Beskrivelse

Stærke kurve i et bæredygtigt materiale

Plantekurve i flet er et rigtig godt alternativ til lerkrukker, da de ikke bliver lige så kolde som krukker. I en flettet plantekurv kan sommerplanterne lettere holde på varmen ved rødderne om vinteren, da rattan ikke suger kulde til sig som lerkrukker gør. Ved udendørs brug anbefaler vi, at man inden plantningen laver et par huller i bunden af plastikken. På den måde undgår man, at planterne får for meget vand.

Denne kurv er flettet af Rattan, som er et bæredygtigt materiale fra Asien. Det er et meget solidt og vejrbestandigt materiale. I gamle dage kaldte man det spanskrør.
Indendørs rattan kurve behøver ingen vedligeholdelse.

Rengøring: Kurven kan bruses igennem og derefter med en blød børste gives vaselineolie. Det vedligeholder kurven og fremmer farven.
Ved udendørs brug, er det godt at give dem en udendørs olie et par gange om året. Så holder de længere. Kurven har bedst af at blive løftet lidt op fra underlaget, så den ikke står direkte på jorden.

Anmeldelser 1
  1. Louise Østergaard

    Har købt 3 i mellem størrelse til mit badeværelse og det ser så fint ud. De er gode og stærke, man kan mærke den gode kvalitet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fragt og levering
Vi sender din pakke med GLS, og leverer efter dit valg på hjemmeadresse eller pakkeshop. Du modtager besked fra os når pakken er afsendt, og GLS holder dig opdateret herfra. Det er muligt at give GLS besked om, at de må sætte pakken et bestemt sted såfremt ingen træffes på hjemmeadresse.
Retur
Du vælger selv, hvem du vil benytte til returnering af ordre. Ved returnering sendes pakken til Krobækvej 8, 2670 Greve. Pakken kan også indleveres personligt. Vedlæg seddel med ordre nr., og vi refunderer ordren så snart vi har modtaget pakken.
Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort MobilePay VISA Mastercard Maestro VISA Electron American Express
Updating…
  • Ingen varer i kurven.