En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Holdbare, naturlige og bæredygtige løsninger til altanen og terrassen


Naturlige produkter som passer ind i et afslappende miljø

Her har vi samlet de bedste produkter til altanen og terrassen. Her finder du kurve til altanen/terrassen, plantekurve, kurve til ophæng, altankasser, kludetæpper og gardiner

M.h.t. til vores møbler af naturlig rattan, skal man være opmærksom på, at møblerne IKKE tåler vand. Her har vi taget det forbehold at foreslå dem som møbel, hvis man har en overdækket terrasse eller altan. Her fungerer de perfekt da de er lette at flytte rundt på, behagelige at sidde i og ikke mindst super hyggelige. 

Her finder du ydermere diverse plantekurve i rattan, der egner sig til overdækket og ikke overdækket udeareler. Disse er foret med plastik så de er lige til og lette at plante i. Vi har også modeller der kan hænge på vægge eller med snoretræk fra loftet. 

Derudover finder altankasser af materialet rattan, der kan hænge og pynte over altanen. Altankasserne er foret med plastik, så de er lige til at plante i. Vi foreslår, at der laves et lille hul plastikken, så regnvand kan løbe fra så planterne ikke drukner.

Bambusgardiner er løsningen til dig, der ønsker at skærme for den skarpe sol, men stadig gerne vil have glæde af dagens lys. Bambusgardiner er super anvendelige udendørs på terrassen eller altanen, da de er lette at tage ned og op efter årstiderne, da de hænges op med medfølgende kroge. På den måde kan man gemme dem væk i vinterhalvåret og tage dem frem igen, når sommeren atter banker på døren. Gardinerne findes i mange mål og størrelser. 

Vores kludetæpper er produceret 100% af genbrugsbomuld fra tekstil industrien. Kludetæpperne kan vaskes på 30 grader, hvilket gør dem super anvendelige til indgange eller sågar udendørs når vejret tillader det.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.