En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Hundekurve og Kattehuler

Hundekurve i flettet rattan

Robust kurv med forstærkede kanter og lav indgang til hunden.
Som de fleste af vores andre kurve, er vores kurve til dyr flettet i Rattan. I modsætning til plastik og almindelige pil, er Rattan meget svært at gnave sig igennem. Det knækker ikke på samme måde som andre materialer og rattan er ikke giftigt at spise for hunden. Så hvis du har svært ved at finde en hundekurv der holder, vil en rattan hundekurv være en god løsning. De er simple og naturlige i farven, og vi har dem i mange forskellige størrelser.  Hundekurvene leveres i 4 størrelser, alle i samme holdbare danske design. Vi tilbyder også specialsyede puder til hver størrelse, som passer i den rolige og naturlige farve.Kattehule med liggeplads på toppen.

Stabile små huler der kan pakkes med tæpper og puder så din kat eller lille hund kan føle sig tryg og varm.  Kattehulerne er forstærket i bund og top. Vores kurvehule er lavet af Rattan med forstærkninger og bukkede ender. Hulerne kan klare udetemperatur og skal blot renses med en våd klud og de er rene igen.

Denne kattehule er ekstra holdbar også selv om din kat er glad for at kradse. Den kan ikke fikses med en klud, men din kat vil til gengæld elske den. Vi sælger kunne denne i en størrelse da den er lavet til katte.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.