1-3 dages levering | Sikker betaling | Fuld returret

Snekugler og rystekugler

Snekugler husker de fleste fra deres barndom. Som voksen er det en smuk dekoration i hjemmet, og for børn er det et legetøj med meditative evner. Især husker vi jule rystekugler, som var og stadig er en meget populær dekoration at have pyntende i hjemmet op til jul.  

Vi kan dog ikke se en grund til, hvorfor de skønne rystekugler kun skal være til glæde i juletiden. Derfor har vi også et bredt udvalg af varianter, der er super fine at have stående som pynt hele året rundt. I kataloget finder du både den velkendte og klassiske julesne rystekugle, men du finder også andre sjove, kitche, iøjnefaldende kugler, der ville være et sjovt twist i ethvert hjem hele året. 

En god gaveidé til dig, der vil give en sjov og anderledes gave, som glæder børn såvel som voksne. En glimmer-mediterende guld buddha, en dansende ballerina med guldstøv faldende over sig, eller en pink flamingo med nissehue på, der sidder i en cabriolet! Det er et sjovt twist til en ellers meget klassisk og velkendt dekoration. 

Vores snekugler er produceret med omtanke for de små detaljer. Det er nemlig dér vi fascineres; når vi kigger ind i kuglen med det nøje øje og kan se, hvilken grundighed de er udført med. Netop derfor er vores rystekugler udført med præcision og små pensler.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.