En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

soveværelset

Flotte, naturlige og bæredygtige ting til soveværelset

Vi har et stort udvalg af kurve til soveværelset, der kan hjælpe dig med at skabe ro og orden i det rum du befinder dig i som det første om morgenen, og det sidste inden dagen er omme. Det er essentielt for oplevelsen af et rum, at der er en rød tråd i indretningen. Vi har gjort det nemt for dig, og samlet alle de kurve der egner sig særligt til soveværelset lige her. 

Her finder du kurve til opbevaring, rent og beskidt tøj, lagner og dynebetræk, kurve til opbevaring på hylder eller i skabe, kurve til opbevaring under seng og meget mere. Den rene linje kommer helt af sig selv, da kurvene er flettet og fremstillet af samme materiale, der i mødet med hinanden skaber en overskuelighed og sammenhæng i indretningen, der i sidste ende er afgørende for oplevelsen og indtrykket af et rum.

Bambusgardiner er geniale til soveværelset, da de dæmper for den skarpe sol og lukker varmt lys ind. Med bambusgardiner kan man nemt fornemme dagens lys. Udefra kan man ikke se ind. Dog gør vi opmærksom på, at man godt kan se ind udefra når det er mørkt udendørs og lyst indendørs. Man kan med fordel, hvis man en gang imellem ønsker at der skal skærmes helt, tilføje et mørklægningsgardin bagerst, så at mørklægningsgardinet skærmer for alt udefra, og bambusgardinet skærmer for mørklægningsgardinet. 

Kludetæpperne er fremstillet af 100% genbrugsmateriale fra tekstilindustrien. Med deres flotte, afdæmpede farver og bløde materiale kan de skabe ro i soveværelset. Man kan blandt andet benytte dem for enden af sengen, som er det første sted man sætter fødderne om morgenen. Kludetæpperne kan vaskes i maskine på 30 grader.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.