En af Danmarks største leverandøre af kurve - Fuld returpolitik - 1-3 dages levering

Stue

Naturlige og holdbare produkter til stuen

Mange forskellige kategorier

Stuen er et af de primære samlepunkter for familie og venner. Det kan være svært at finde den helt rigtige stil og indretning – men vi har gjort det nemt og overskueligt for dig, ved at samle alle de produkter der egner sig til stuen i én kategori til dig. Med kurve til opbevaring, tæpper, møbler og bambusgardiner og plantekurve, kan du optimere stuens indretning og stil.

Med kludetæpper i stuen får du et tæppe, der kan tåle lidt af hvert. Tæpperne kan vaskes på 30 grader i maskine. Med flotte, afdæmpede farvekombinationer passer kludetæpperne perfekt ind i det nordiske hjem, og er produceret med tanke på at hæve et rum med et pift af friske, lyse farver. 

Kurvemøbler skaber en helt særlig stemning og hygge i ethvert rum. Vi har sørget for at samle en vifte af møbler i naturlig rattan, som er det mest velkendte materiale til kurvemøbler, lige her. 

Med bambusgardiner kan du skærme for den skarpe sol og samtidig få glæde af dagens lys. Bambusgardiner er perfekte til stuen, hvor der oftest er et TV – de skærmer nemlig solen og lukker kun varmt lys ind, som ikke forstyrrer på skærmen. Samtidig kan man fornemme dagen udenfor, da de ikke skærmer fuldstændig. 

Plantekurve er løsningen til dig, der elsker at bringe naturen ind i hjemmet. Kurvene er foret med tæt plastik, der gør det nemt og ligetil at direkte plante i dem.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.